Exklusiva Stockholm Beauty Week, Maria Forssen!

Exklusiva dagar!

Exklusiva dagar i min vardag. Jag älskar att vara entreprenör, speciellt inom skönhetbranschen.

Mitt entreprenörskap ger möjlighet att få exklusiva inbjudningar på ljuvliga event, utställningar, föreläsningar och mängder av annat roligt. En plats där möten ger möjligheter till att skapa fina relationer.

Genom åren har jag besökt många mässhallar, träffat mängder av utställare, värdpar, arrangörer och eventansvariga. Mängder av människor som sliter i månader, veckor, dagar och timmar för oss besökare. Allt för att vi  ska få ut maximalt av vårt besök.

Timmar av roligt slit!

Jag är fullt medveten om allt arbete som läggs ner. Alla “missöden”, slit, tårar, skratt och krångel innan portarna öppnar. Allt för oss ärade VIP inbjudna och andra fina gäster som älskar branschen.

Genom åren har jag som sagt upplevt mängder av mässor etc, mängder av inbjudningar. evigt tacksam att kämpat mig framåt och med det stå på många listor som VIP besökare, vilket är en ära som jag vårdar ömt.

Sticker ut!

Jag är inte den som valt att fundera på vem som sticker ut mest, vem gör det bäst osv, utan jag går dit, samlar intryck och möter alla med respekt.

Tills nu!

Nu känner jag att jag vill hylla en viss person samt hennes team runt om henne. Jag kom i kontakt med denna enormt drivna kvinna genom min första inbjudan som då begav sig på vackra Kungsträdgården.

Det räckte med ett samtal, ett möte och hennes snabba enkla berättelse om sin passion för branschen och jag var fast. Som skadad entreprenör, med många år i nyföretagarcentrums och företagarnas styrelse och förkärlek att följa drivna kvinnor så hakade jag på, ville se hur hon kunde få en utveckling i en tuff bransch.

Då 2015 Nu 2022

( Med tuff bransch menar jag, av min erfarenhet och upplevelse att branschen är övervägande kvinnor, som inte alltid stöttar varandra samt att utbudet är stort och blickfången oftast dras till extremt stora arrangörer, bara för att det varit så genom tiderna)

Utan hennes vetskap, hörde jag mig för både under besöket och efter vad utställare och besökare tyckte om dagarna. Alla vara rörande överens om att hon håller god kunskap, välvilja, mod och sprider härlig energi. Hon är jordnära, ödmjuk, driven och verkar aldrig se hinder eller problem.

Med starkt mod, drivkraft, kunskap och hjärta får du mig och många av deltagarna att känna sig unika, speciella och sedda.

Att se och få följa din utveckling från 2015 till nu 2022 har varit magisk, du är enormt duktigt i det du gör. En sann förebild för mig och säkert många fler. Jag önskar att jag spelat in alla fina ord som sägs om din personlighet  och din skönhetsvecka.

Jag hoppas innerligt att du fortsätter ditt driv för INGEN, absolut INGEN har genom tiderna skapat så fin äkta gemenskap i branschen.

En vecka där alla gör resan framåt tillsammans!

Mitt varmaste tack och hyllning går självklart till Maria Forssen på Stockholm Beauty week.

 

Varm kram / Minette

 

 

2 kommentarer

    1. Hej och tack snälla Maria, vad glad jag blir. Det var ju ett meddelande för länge sen, men jag behöver ta en välbehövlig paus från bloggen. Efter årsskiftet kommer jag smyga igång igen med lite olika saker.
      Varm Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *