Längtar, njuter och är er så tacksam.

Längtar men njuter fram tills dess!

Tack alla ni underbara som hört av er till mig gällande gårdagens blogginlägg. Jag längtar tills allt släpps eller ja nästan allt. Vissa delar behöver stanna i det dolda lite längre men så plötsligt en dag kommer allt ut. För någon ser, hör eller har hört.

Ni, underbara ni!

Ni ska veta att era likes, hjärtan, kommentaren, sms, mail, samtal etc att exakt allt har en betydelse för mig. Det gör mig varm inombords att ni stöttar mig i mitt skrivande samt det jag skriver om.

Ja jag vet att jag lämnar lite åt fantasin, men hur roligt är det att börja läsa boken baklänges? Inte alls kul tycker jag, jag vill läsa, fundera, skapa en egen teori och sen fortsätta bläddra. Lite så tänker även jag att mitt bloggande är.

Ibland kommer allt ut, ibland hysteriskt kryptiskt ibland lite lätt ” läsa mellan raderna”.

Mitt älskade kontor!

Här sitter jag för det mesta när jobben, bloggen eller behandlingar ska utföras. Nu blir det ännu flera timmar här eftersom att jag tackat ja till något som jag verkligen inte kunde säga nej till. Lite av en dröm som plötsligt knackade på. Tittar på bilden och längtar till våren och sommaren.

Mitt skrivbord kommer få vetskap om så mycket, tack gud att möbler inte kan tala.

Följ mig här och ni får veta först vad som händer framöver.

Jag breddar mig och några kommer  ställa sig fundersamma medans vissa kommer tycka att jag är modig cool och gör helt rätt.

Våren är snart här och jag kommer verkligen behöva er alla.

Det var lite kort för denna dag, stor varm kram till alla fina er,

/Minette

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *