Älskade Robert fyller 49 år…tacksam!

Älskade Robert har sin 49:e födelsedag!

Älskade du, min man, pappa till mina barn och en fantastisk bonuspappa och morfar. Du är allt en kvinna kan drömma om, en vän få finner i sitt liv och du är den absolut starkaste person jag någonsin har träffat. 

Året 2017 fick vi det hemska beskedet om din sjukdom – cancer. Året vi inte visste om du skulle fira flera födelsedagar. Idag 3  långa och jobbiga år senare har vi nått ännu en kamp i mängden, en kamp utöver det vanliga, men vi ger inte upp.

49 år!

Idag firar vi din 49:e födelsedag, men ännu större firar vi livet, vår tid tillsammans och våra nära och kära som finns runt om oss. 

Tacksam för varje dag.

 

Nu ska jag snart hämta hem dig för några timmars permission, så mysig att få pyssla om dig. 

 

Hjärtligt grattis underbara älskade man, vår pappa, svärson och morfar!

Nedan ser ni ett inlägg sen tidigare.  Skicka gärna en hälsning till Robert, hylla inte bara hans födelsedag, hylla hans styrka och vilja med livet. 

 

 

 

 

 

Tacksamhet fuck Cancer

 

 

10 kommentarer

  1. Stort Grattis på födelsedagen och till den grymt bra kämpe du är i det du går igenom! Önskar dig och familjen en jättefin dag fylld med massor av glädje och kärlek, ni är ni så väl värda! <3

  2. Ett stort grattis Robert på din födelsedag
    Du ska veta att vi tänker på dig och din fina familj och vi håller tummarna för dig ✊
    Hoppas att du får en trevlig kväll med din familj ❤️

  3. Grattis Robert! Du är verkligen en stor kämpe vilket jag beundrar Jag beundrar även Minette och önskar verkligen att ni får en fin och härlig födelsedag tillsammans, er fina familj❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *